ПХ сирний торт в домашніх умовах

сирний торт з вишнею в домашніх умовах

Якщо ви бережете свою фігуру, вам зовсім не потрібно відмовлятися від домашніх ласощів. Пропонуємо приготувати смачний і корисний сирний торт. Частування вийде ніжним, повітряним і низькокалорійним.

Інгредієнти
Порції: +8
Кроки
12 год 0 хвДрук
  • Спочатку вишню заливаємо гарячою водою і залишаємо на час.
  • Готуємо перший шар. Відокремлюємо білки від жовтків. Білки збиваємо до пишної піни разом з натуральним підсолоджувачем.
  • Жовтки збиваємо з підсолоджувачем і сіллю.
  • Розмішуємо борошно з какао, кукурудзяним крохмалем і розпушувачем. Відправляємо суміш до жовтків і починаємо збивати.
  • Додаємо сюди збиті білки. Розмішувати.
  • Переливаємо заготовку в силіконову форму для випікання.
  • Готуємо 15 хвилин при температурі 180 градусів.
  • Ставимо бісквіт на тарілку зі спеціальним кільцем для формування.
  • Для іншого шару збиваємо сир, йогурт, молоко і підсолоджувач.
  • Желатин розчиняємо у воді і даємо йому набрякнути.
  • Далі його нагріваємо на водяній бані або в мікрохвильовці.
  • Вливаємо остиглий желатин в сирну масу, перемішуємо.
  • Виливаємо заготовку на бісквіт. Ставимо заготовку в холодильник на 3-4 години.
  • Через деякий час витягаємо вишню з води, даємо їй обсохнути і розподіляємо по сирному шару.
  • З вишневого соку, щозалишився, відміряємо 150 мл. розчиняємо в ньому желатин, даємо йому набрякнути і нагріваємо.
  • Остиглим продуктом заливаємо ягоди.
  • Ставимо десерт в холодильник до повного застигання верхнього шару.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь