Покроковий рецепт салат з руколою і моцарелою

Яскрава зелень руколли, кульки моцарели і солодкі помідори «черрі» – класика кухні Італії і з’єднані в одному салаті, вони створюють неймовірний смак. У цьому рецепті помідори запечемо і доповнимо салат маринованою фіолетовою цибулею. Ця оригінальна і корисна закуска сподобається всім.

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
40 хвДрук
  • Спочатку підготуйте продукти для салату, згідно з рецептурою і розрахованій кількості порцій.
  • Помідори “черрі” промийте, обсушіть серветкою і розріжте на половинки. Потім їх покладіть в форму для запікання, посипте чебрецем, тільки не соліть, щоб томати не дали сік.
  • Запечіть їх в духовці протягом 15 хвилин при 200 С. запечені помідори трохи посипте сіллю.
  • Очищену цибулину наріжте тонкими півкільцями. Цибулю перекладіть в піалу, посипте сіллю з цукром, полийте соком половини лимона, перемішайте і залиште на 5 хвилин для маринування.
  • У промитого і обсушеного листя руколли видаліть щільні черешки. Перекладіть руколлу в одну загальну салатницю або в дві порційні, посипте сіллю і полийте оливковою олією. Поверх її викладіть мариновану цибулю і перелийте маринад. Ці інгредієнти перемішайте.
  • Поверх салату розкладіть запечені “черрі” і нарізану скибочками моцарелу. Декорують салат насінням гарбуза і відразу подавайте до столу.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь