Покроковий рецепт супу з куркою і вермішеллю в мультиварці

Класичний курячий суп з вермішеллю можна приготувати не тільки в каструлі, але і в мультиварці, що ще більше спростить процес приготування. Рецепт супу на курячому бульйоні – давно не нонсенс, однак, красиво нарізані овочі, золотистий прозорий бульйон надають супу не тільки хороші смакові характеристики, але ще і візуально, гарний зовнішній вигляд.

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
1 год 45 хвДрук
  • Морквину гарненько промиваємо, очищаємо і нарізаємо кільцями або півкільцями. У чашу мультиварки наливаємо трохи олії, включаємо режим «Жарка» і готуємо коренеплід близько 8-10 хвилин, періодично перемішуючи дерев’яною або силіконовою лопаткою (щоб не пошкодити покриття чаші).
  • До розм’якшеної моркви додаємо цільну (ретельно промиту) цибулину, картопляні кубики, лаврушку і птицю.
  • Заливаємо інгредієнти двома літрами очищеної води, включаємо програму «варіння» на 45-50 хвилин.
  • Після відключення мультиварки, обережно виймаємо лавровий лист і цибулю – викидаємо ці компоненти, так як нам вони більше не знадобляться. Окіст також дістаємо і злегка охолоджуємо, нарізаємо і повертаємо в бульйон.
  • Потім додаємо в суп вермішель (можна замінити поламаними спагетті), перемішуємо і закриваємо кришку. Продовжуємо варіння ще близько 7-9 хвилин.
  • Після закінчення часу додаємо сіль, перець і дрібно посічену зелень (відмінно підходить зелена цибуля і кріп).

Курячий супчик абсолютно готовий до вживання.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь