Повітряна шарлотка на сметані в мультиварці

Повітряна шарлотка на сметані в мультиварці

Для приготування всіма улюбленого пирога-шарлотки, найкраще використовувати яблука з кислинкою, за типом сорту «Антонівка». Солодке тісто, розбавлене кислими фруктовими шматочками, разом утворюють приголомшливий десерт, який ідеально підходить, як для сімейного обіду, так і для святкового столу.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
1 год 10 хвДрук
  • Підготуємо потрібні нам продукти: відміряє за допомогою кухонних грамових ваг необхідну кількість сипучих продуктів, яблука ретельно промиваємо і обсушуємо.
  • У піалі з’єднуємо три яйця і 150 грам цукрового піску.
  • Збиваємо віночком або міксером до однорідної консистенції.
  • Потім додаємо сметану і знову розмішуємо.
  • До отриманої маси поступово вводимо просіяне пшеничне борошно разом з розпушувачем.
  • Ще раз перемішуємо основу майбутнього пирога, тільки в цей раз, краще скористатися дерев’яною лопаткою і мішати в одному напрямку.
  • Ємність мультиварки щедро промазуємо вершковим маслом і на дно викладаємо яблука, нарізані тонкими часточками.
  • Фруктові шматочки заливаємо в’язким тістом, розрівнюємо лопаткою.
  • Закриваємо кришку, включаємо режим “Випічка”, а на таймері встановлюємо 45 хвилин.

Пишна шарлотка з додаванням сметани, готова до подачі. Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь