Дуже смачний пиріг з агрусом «Феєрверк»

Неможливо пройти повз цього чудового пирога з агрусом, це просто феєрверк смаку. Він готується з найніжнішого пісочного тіста, стиглих ягід у вершковій заливці.

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
1 год 20 хвДрук
  • У миску просійте борошно, додайте цукор.
  • Також викладіть в миску розм’якшене вершкове масло і одне яйце, перемішайте.
  • Коли всі інгредієнти змішаються між собою, переходьте до замісу руками.
  • Тісто зберіть в колобок, оберніть в харчову плівку і приберіть в холодильник.
  • Підготуйте начинку для пирога. У миску розбийте яйця, збийте їх віночком.
  • У яєчну масу додайте сметану і цукор, перемішайте.
  • Тісто розкачайте в тонкий пласт, потім перекладіть його в форму і зробіть невеликі бортики.
  • На тісто викладіть ягоди агрусу. Зверху на ягоди влийте заливку.
  • Випікайте пиріг в духовці, при 180 градусах, 30-40 хвилин. Готовий пиріг “феєрверк” трохи остудіть, потім подавайте до чаю.

Готовий пиріг “феєрверк” трохи остудіть, потім подавайте до чаю. Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь