Просте і смачне суфле зі сметани з желатином

Суфле на основі сметани можна робити з додаванням різних топінгів, ягід і фруктів, це урізноманітнює десерт яскравими кольорами і смаками. Суфле виходить легким і тане в роті.

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
3 год 40 хвДрук
  • 10 грам желатину всипаємо в воду, а решта 10 грам всипаємо в молоко і відставляємо в сторону, поки желатин не набрякне.
  • У мисці змішайте сметану і половину цукру.
  • Полуницю разом з другою половиною цукру перетріть блендером.
  • Набряклий желатин нагрійте, але не кип’ятіть, необхідно, щоб желатин повністю розчинився у воді. Желатинову масу трохи остудіть. Сметану з цукром поставте на крижану баню і збийте міксером на низьких оборотах. Потім введіть половину желатинової маси і добре перемішайте.
  • Другу половину желатинової маси з’єднайте з полуничним пюре.
  • Для суфле найкраще використовувати силіконову форму. Формочки на 2/3 наповніть сметанною масою. Приберіть форми на 20-30 хвилин в холодильник.
  • Потім доповніть формочки полуничною масою.
  • Силіконові форми приберіть в холодильник до повного застигання. Потім легко вийміть суфле з форм.
  • Для оригінальної подачі прикрасьте суфле на свій смак.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь