Простий і швидкий рецепт бутербродів зі шпротами і помідорами

рецепт бутербродів зі шпротами і помідорами

Існує багато варіантів приготування цієї страви. Для основи використовують нарізаний батон або хліб в свіжому вигляді, обсмажений на сковороді або запечений в духовці до рум’яної скоринки. Овочі для заготовок потрібно вибирати тільки найсвіжіші.

Інгредієнти
Порції: +10
Кроки
1 год 20 хвДрук
  • Нарізаємо батон скибочками. Для приготування бутербродів нам знадобиться 10 шматочків середньої товщини. У сковороду необхідно вилити трохи рослинної олії, а потім поставити ємність на плиту для того, щоб розігріти. Через хвилину починаємо обсмажувати скибочки батона з обох сторін до утворення золотистого кольору.
  • У невелику глибоку тарілку викладаємо майонез. Тепер в соус потрібно помістити подрібнений часник, який попередньо очищаємо від лушпиння і видавлюємо за допомогою часничниці. Перемішуємо інгредієнти.
  • Вимиваємо свіжі овочі – помідори і огірки. Обтираємо їх насухо рушником і нарізаємо тонкими скибочками. Шкірку з овочів не зрізаємо.
  • Готові обсмажені скибочки намазуємо соусом. Укладаємо наступний шар – з пари огіркових слайсів. Поверх огірків викладаємо помідори.
  • Залишилося викласти на бутерброди шпроти. Відкриваємо банку і виливаємо олію. Наколюємо шпроти на вилку і укладаємо на шар помідорів. Промиваємо пучок зелені і струшуємо його, позбавляючись від зайвої рідини. Прикрашаємо петрушкою бутерброди.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь