Маринована цибуля ідеально поєднується з підсмаженим шашликом. Цибуля за цим рецептом виходить в міру гострою, з легкою приємною кислинкою. Для більшого аромату змішайте мариновану цибулю зі свіжими травами і подавайте суміш до гарячого шашлику.
Інгредієнти
Порції: –+
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Цибуля червона 1 шт.
- Вода 250 мл.
- Цукор-пісок 3 ст. л.
- Сіль 1 ст. л.
- Оцет столовий 9% 3 ст. л.
- Перець чорний мелений за смаком
Кроки
- Воду закип’ятіть, остудіть її до кімнатної температури і розчиніть в ній сіль і цукор.
- Далі влийте оцет і додайте мелений перець.
- Цибулю очистіть, наріжте півкільцями. Кільця розберіть руками.
- Залийте цибулю маринадом, перемішайте, затягніть миску харчовою плівкою і залиште маринуватися на 40-60 хвилин.
- Мариновану цибулю витягніть шумівкою, перекладіть на блюдо і подавайте разом з пряними травами до шашлику.
Приємного апетиту!