Простий і швидкий рецепт маринованої цибулі для шашлику

рецепт маринованої цибулі для шашлику

Маринована цибуля ідеально поєднується з підсмаженим шашликом. Цибуля за цим рецептом виходить в міру гострою, з легкою приємною кислинкою. Для більшого аромату змішайте мариновану цибулю зі свіжими травами і подавайте суміш до гарячого шашлику.

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
1 год 50 хвДрук
  • Воду закип’ятіть, остудіть її до кімнатної температури і розчиніть в ній сіль і цукор.
  • Далі влийте оцет і додайте мелений перець.
  • Цибулю очистіть, наріжте півкільцями. Кільця розберіть руками.
  • Залийте цибулю маринадом, перемішайте, затягніть миску харчовою плівкою і залиште маринуватися на 40-60 хвилин.
  • Мариновану цибулю витягніть шумівкою, перекладіть на блюдо і подавайте разом з пряними травами до шашлику.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 4 з 5 )
Залишити відповідь