Простий і смачний рецепт гарбуза зі сметаною

рецепт гарбуза зі сметаною

Гарбуз можна приготувати в ніжному соусі, і тоді смак цього овоча відкриється по-новому. Добре відтіняє аромат гарбуза сметано-часниковий соус із зеленню. Його легко приготувати і здивувати тим самим своїх близьких оригінальним і корисним блюдом.

Інгредієнти
Порції: +2
Кроки
40 хвДрук
  • У глибокій мисці змішати сметану (краще взяти пожиріше для більшої користі і смаку) з невеликою кількістю солі, перцю, паприки, рубаним часником і зеленню. Соус ретельно перемішують і дають йому настоятися.
  • Очищене від шкірки і насіння гарбуз нарізають кубиком або тонкими слайсами.
  • У глибокій сковороді з розігрітою олією обсмажують шматочки гарбуза, щоб вони вкрилися рівномірною золотистою скоринкою.
  • Заливають обсмажені скибочки овоча сметано-часниковим соусом, перемішують і готують кілька хвилин, потім додають 30 мл води, доводять до смаку сіллю і перцем і тримають під кришкою на середньому вогні ще 3 хвилини.
  • Готову страву подають з рубаною зеленню і чорним хлібом.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь