Дуже смачний гарбуз, смажений з часником на сковороді

гарбуз смажений з часником на сковороді

Часник робить страви з гарбузом більш пікантними і ароматними. Хрусткі, підсмажені скибочки гарбуза, щедро присмачені часником, підійдуть і в якості закуски, і як гарнір для м’ясних страв. Добре поєднується з часником свіжа зелень, якою можна прикрасити блюдо з гарбуза.

Інгредієнти
Порції: +2
Кроки
50 хвДрук
  • Очищений гарбуз нарізають скибочками, товщина яких повинна становити близько 0,5 см.
  • Нарізаний овоч складають в глибоку миску, пересипають сіллю і залишають пускати сік.
  • Приблизно через півгодини можна обсушити скибочки гарбуза і вмочити їх з усіх боків в борошні.
  • Часник і кріп дрібно рубаються, до них додають приправу.
  • Підготовлені скибочки обсмажуються в розігрітій олії до красивого золотистого кольору, а після складаються в миску, де пересипаються свіжим часником і кропом зі спеціями.

Блюдо можна їсти як гарячим, так і подавати в якості закуски в охолодженому вигляді.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь