Як приготувати гарбуз з м’ясом на сковороді?

гарбуз з м'ясом на сковороді

Насичене за смаком блюдо, яке сподобається прихильникам здорового харчування і тим, хто вважає за краще ситні страви: свинина добре поєднується з гарбузом, а гострий перець надає жаркому пікантності.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
55 хвДрук
  • Гарбуз нарізають кубиком, цибулю – півкільцями.
  • Свинину промивають, обсушують і ріжуть на скибочки, співмірні гарбузовим шматочках.
  • У глибокій сковороді в розігрітій олії обсмажують дрібно порубані часник і гострий перчик, потім додають цибулю і пасерують кілька хвилин.
  • До обсмажених овочів кладуть м’ясо і готують все разом ще 7-10 хвилин, додавши трохи бульйону.
  • У сковороду до м’яса висипають кубики гарбуза, підмішують туди ж спеції, томатну пасту, трохи коричневого цукру і солі, томати у власному соку і бульйон, що залишився. Готують рагу під кришкою при слабкому нагріванні близько 25 хвилин.
  • Подають рагу в глибоких тарілках з підливою, що утворилася, посипаючи при бажанні гострим перцем і зеленню.

Насолоджуйтесь!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь