Простий і смачний рецепт маринованої капусти гарячим розсолом

рецепт маринованої капусти гарячим розсолом

Апетитна капуста швидкого приготування, яка буде радувати вас, за столом через кілька годин. Готувати її просто, так що з таким блюдом впорається навіть початківець кулінар.

Інгредієнти
Порції: +3
Кроки
8 год 20 хвДрук
  • Видаляємо верхні листки капусти, нарізаємо її тонкими смужками.
  • Промиваємо моркву, очищаємо її і натираємо на крупній тертці.
  • Додаємо моркву до капусти і перемішуємо.
  • Перекладаємо овочі в чисту банку.
  • У киплячу воду засипаємо цукор, сіль, перець, олію рослинну і лавровий лист. Проварюємо маринад протягом пари хвилин. В кінці вливаємо оцет. Знімаємо з вогню.
  • Гарячим розсолом заливаємо банку з капустою і залишаємо її остигати. Коли капуста охолола, прибираємо її в холодильник і через 6 годин знімаємо пробу.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 2 оцінки, середнє 3 з 5 )
Залишити відповідь