Як приготувати солодку мариновану капусту в домашніх умовах

Чудовий простий рецепт солодкої маринованої капусти. Таке блюдо готується швидко і легко, а головне, що дозволити його собі можна цілий рік.

Інгредієнти
Порції: +5
Кроки
24 год 30 хвДрук
  • Промиваємо капусту, обсушуємо її і нарізаємо тонкою соломкою.
  • Складаємо капусту в глибоку миску або таз.
  • Моркву промиваємо, очищаємо і натираємо на крупній тертці. Також тиснемо часник пресом.
  • Ретельно перемішуємо всі овочі.
  • Приступаємо до приготування маринаду.
  • Наливаємо в каструлю літр води і відправляємо її кип’ятити.
  • У киплячу воду додаємо цукор, сіль і рослинну олію, потім знову доводимо до кипіння і додаємо оцтову кислоту. Тримаємо пару хвилин і знімаємо каструлю з вогню.
  • Заливаємо капусту гарячим маринадом.
  • Утрамбовуємо капусту товкачем.
  • Притискаємо капусту зверху і відправляємо в прохолодне місце на добу.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь