Швидка маринована капуста з часником

Хрустка, в міру гостра капуста, зробити яку можна швидко і без особливих зусиль. Таке блюдо послужить відмінною закускою або підійде як інгредієнт для салату.

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
3 год 15 хвДрук
  • Тонко шаткуємо капусту, натираємо моркву на крупній тертці і подрібнюємо часник. Перемішувати.
  • Готуємо все необхідне для маринаду.
  • Додаємо в воду сіль, цукор і олію, доводимо суміш до кипіння. Додаємо оцет і знімаємо маринад з вогню.
  • Заливаємо овочі ще гарячим маринадом і залишаємо остигати.
  • Готову капусту ставимо в холодильник.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 2 оцінки, середнє 5 з 5 )
Коментарів: 1
  1. Ліна

    Дуже цікавий рецепт, обов’язково спробую. Я часто готую крижавки за рецептом раджу спробувати

Залишити відповідь