Простий і смачний рецепт риби з картоплею і сметаною в духовці

риба з картоплею і сметаною в духовці

Соковита і апетитна рибка з картоплею виходить за допомогою сметанної заливки. Використовуйте простий кулінарний рецепт в духовці, щоб урізноманітнити ваш домашній стіл.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
1 год 40 хвДрук
  • Підготуємо необхідні продукти. Рибу промиваємо. Картоплю очищаємо від шкірки.
  • У рибі робимо кілька надрізів. Натираємо її сіллю і перцем, поливаємо лимонним соком.
  • Підготовлену картоплю нарізаємо невеликими часточками.
  • У глибоку миску вливаємо сметану. Доповнюємо її меленим перцем і подрібненими зубчиками часнику. Розмішуємо.
  • Половиною заготовки обмазуємо рибу.
  • Частину сметани, що залишилася вливаємо в картоплю. Розмішуємо.
  • Кладемо рибу в форму для запікання.
  • Сюди ж викладаємо картоплю.
  • Закриваємо заготовку фольгою і випікаємо 30 хвилин при температурі 180 градусів.
  • Через деякий час прибираємо фольгу.
  • Випікаємо ще 10 хвилин і вимикаємо духовку.

Готову страву перекладаємо на тарілку, посипаємо свіжою зеленню і подаємо до столу.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь