Простий і смачний рецепт салату з тунцем і пекінською капустою

Такий салат краще готувати безпосередньо перед подачею, щоб максимально зберегти свіжість пекінської капусти. Приготування не займаємо багато часу – на все піде не більше п’ятнадцяти хвилин. Салат добре підходить як закуска до обіду, а також і як легка вечеря. Завдяки тунцю і яйцям ситість забезпечена.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
30 хвДрук
  • Пекінську капусту розбираємо на листя, промиваємо і обсушуємо. Потовщені ділянки зрізаємо. Шаткуємо капусту максимально тонко. Злегка обминаємо нарізану масу руками, щоб виділилося трохи соку.
  • З тунця зливаємо рідину і розминаємо м’якоть виделкою. Змішуємо отриману рибну масу з нарізаною пекінкою.
  • Відварені яйця ріжемо дрібними кубиками. Огірки нарізаємо тонкою соломкою. Додаємо яйця і огірки до салату.
  • Додаємо майонез і соєвий соус, перемішуємо.
  • Готовий салат перекладаємо в салатницю і прикрашаємо поверхню оливками.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 3 оцінки, середнє 4 з 5 )
Залишити відповідь