Простий класичний рецепт торта зі свинячої печінки

Простий класичний печінковий торт зі свинячої печінки – це одна з найпопулярніших і смачних закусок. Без неї неможливо уявити жодне свято! Соковита, ніжна, з насиченим смаком – вона стане прикрасою будь-якого столу! Запасіться терпінням і приготуйтеся дивувати гостей!

Інгредієнти
Порції: +8
На порцію
Калорії: 161 ккал
Білки: 14.4 г
Жири: 7.1 г
Вуглеводи: 9.8 г
Кроки
3 год 0 хвДрук
  • Свинячу печінку промиваємо, вирізаємо протоки і нарізаємо на маленькі шматочки, готуючи печінку для м’ясорубки. Ставимо глибоку ємність і прокручуємо печінку через велику решітку в м’ясорубці.
  • Вбиваємо три яйця, додаємо вершки і сіль – ¼ ч.ложки. Перемішуємо масу.
  • Засипаємо борошно і вводимо половину рослинної олії. Ретельно збиваємо виделкою, щоб прибрати всі непотрібні борошняні грудочки.
  • Беремо сковороду, змащуємо олією, нагріваємо і виливаємо першу порцію тіста для печінкового млинця так, щоб воно розтеклося по всій сковороді. Обсмажуємо його з обох сторін приблизно по хвилині на помірному вогні. Важливо, щоб печінка присмажилася.
  • Так потрібно посмажити все тісто зі свинячої печінки.
  • Цибулю і моркву очищаємо. Моркву натремо за допомогою великої терки, а цибулю поріжемо на невеликі частини. Змішаємо їх разом і засмажимо на олії, так щоб маса стала м’якою – приблизно 7-10 хв.
  • На плоску тарілку покладемо один млинець, а на нього – частину овочевої засмажки.
  • Перекриваємо його ще одним печінковим млинцем. Його промажем майонезом. Потім мариновані огірки наріжемо дрібними кубиками і викладемо їх поверх майонезу.
  • Кладемо наступний млинець, перекриваємо його начинкою. Так чергуємо всі млинці.
  • Верхівку торта прикрасьте на свій смак. Ставимо торт в холодильник просочуватися на півтори години.

Закуска готова! Можна діставати і подавати до столу! Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 2 оцінки, середнє 4.5 з 5 )
Залишити відповідь