Простий і швидкий спосіб приготувати домашні булочки для бургерів – без додавання дріжджів. Такий варіант вийде не менш пишним, ніж на дріжджовому тісті. Беріть на замітку!
Інгредієнти
Порції: –+
- Борошно пшеничне 350 гр.
- Йогурт натуральний 300 мл.
- Розпушувач 2 ч. л.
- Сіль 1.5 ч. л.
- Цукор-пісок 2 ч. л.
- Рослинна олія 1 ст. л.
- Масло вершкове для змащення пергаменту
- Кунжут насіння за смаком
Кроки
- Просіваємо борошно і розмішуємо її з цукром, сіллю і розпушувачем.
- У суху суміш вливаємо рослинну олію разом з натуральним йогуртом.
- Старанно вимішуємо тісто до утворення однорідного щільного кома.
- Ділимо заготовку на 10 рівних частин. Ліпимо з кожної частини акуратну кульку.
- Обвалюють кожну заготовку в кунжуті, викладаємо на деко, змащене вершковим маслом, і випікаємо 20 хвилин при температурі 200 градусів.
Апетитні булочки для бургера готові. Дайте їм охолонути і використовуйте в подальших кулінарних цілях.