При плануванні святкового столу кожна господиня приділяє особливу увагу салатам. За цим рецептом ви можете приготувати яскраву і з оригінальним гострим смаком закуску – салат з яловичим язиком і корейською морквою. Доповнимо салат червоною цибулею і заправимо майонезним соусом. Язик для салату відваріть заздалегідь, будь-яким способом і з додаванням спецій.
Інгредієнти
Порції: –+
- Яловичий язик 300 гр.
- Картопля 4 шт.
- Морква по-корейськи 200 гр.
- Цибуля червона 1 шт.
- Майонез столовий молочний за смаком
Кроки
- Спочатку треба підготувати всі зазначені в рецепті інгредієнти для цього салату.
- Картоплю промити і відварити в «мундирах» до готовності. Потім її остудити до домашньої температури і очистити від шкірки.
- Почистити червону цибулину, дрібно її нашаткувати, посипати сіллю і залишити на 15 хвилин, щоб пішла цибульна гіркота.
- Шматок заздалегідь відвареного яловичого язика нарізати невеликими кубиками.
- У посуд для салату перекласти нарізаний язик і додати до нього корейську моркву, готову або зроблену своїми руками.
- Охолоджені картоплини нарізати невеликими кубиками.
- Потім картопляну нарізку перекласти до язика з морквою.
- Перекласти до салату підготовлену червону цибулю.
- Салат заправити майонезним соусом, ложкою акуратно перемішати і спробувати на смак.
Приготований салат з язиком і корейською морквою розкласти в порційні тарілки і подати до столу. Приємного апетиту!