Простий салат з яловичим язиком і корейською морквою

При плануванні святкового столу кожна господиня приділяє особливу увагу салатам. За цим рецептом ви можете приготувати яскраву і з оригінальним гострим смаком закуску – салат з яловичим язиком і корейською морквою. Доповнимо салат червоною цибулею і заправимо майонезним соусом. Язик для салату відваріть заздалегідь, будь-яким способом і з додаванням спецій.

Кроки
1 год 30 хвДрук
  • Спочатку треба підготувати всі зазначені в рецепті інгредієнти для цього салату.
  • Картоплю промити і відварити в «мундирах» до готовності. Потім її остудити до домашньої температури і очистити від шкірки.
  • Почистити червону цибулину, дрібно її нашаткувати, посипати сіллю і залишити на 15 хвилин, щоб пішла цибульна гіркота.
  • Шматок заздалегідь відвареного яловичого язика нарізати невеликими кубиками.
  • У посуд для салату перекласти нарізаний язик і додати до нього корейську моркву, готову або зроблену своїми руками.
  • Охолоджені картоплини нарізати невеликими кубиками.
  • Потім картопляну нарізку перекласти до язика з морквою.
  • Перекласти до салату підготовлену червону цибулю.
  • Салат заправити майонезним соусом, ложкою акуратно перемішати і спробувати на смак.

Приготований салат з язиком і корейською морквою розкласти в порційні тарілки і подати до столу. Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 32 оцінки, середнє 4.34 з 5 )
Залишити відповідь