Простий сирний торт на сковороді

Цікавий спосіб приготування сирного торта – на сковороді. З таким простим і смачним десертом впораються навіть новачки. Подавайте його до чаю, кави або в рамках святкового столу.

Інгредієнти
Порції: +8
Кроки
3 год 50 хвДрук
  • Спочатку приготуємо крем. Для цього з’єднуємо всі зазначені інгредієнти в сотейнику. Варимо вміст на слабкому вогні близько 5-7 хвилин. У процесі варіння масу постійно помішувати до загустіння.
  • Приступаємо до основи. У глибокій мисці з’єднуємо сир, цукор і яйце. Починаємо вимішувати і поступово додаємо борошно з содою. Розмішуємо до отримання густого однорідного складу.
  • З отриманого тіста формуємо акуратну ковбаску і розрізаємо її на вісім рівних частин.
  • Кожну частину розгортаємо в тонке акуратне коло.
  • Обсмажуємо кожен корж в розпеченій сковороді пару хвилин з обох сторін.
  • Починаємо збирати торт. Кладемо перший корж на плоску тарілку. Обмазуємо його остиглим кремом.
  • Також чинимо і іншими коржами.
  • Весь торт обмазуємо залишками крему. За бажанням, можна прикрасити крихтами печива. Ставимо десерт в холодильник на півтори години.

Смачний і просочений сирний торт на сковороді готовий. Можна пробувати!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь