Рецепти варіння кукурудзи в качанах
Солодку кукурудзу Бондюель пропонуємо зварити в качанах. Листя з качанів знімаємо і кладемо в каструлю разом з кукурудзою – так буде смачніше. Чим старше Кукурудза, тим більше час...
Пропонуємо витратити трохи більше часу на підготовку кукурудзи до варіння, попередньо замочивши її, а потім зварити її з додаванням вершкового масла – ви не повірите, наскільки це змінює...
Щоб зварити солодку кукурудзу з цукром, потрібно запастися терпінням – вариться вона пару годин. Зате потім вся сім’я зможе поласувати соковитим солодким ласощами.
Зварена в молоці Кукурудза, виходить більш ніжною і солодкою. Важлива умова-качани повинні бути молодими, жовтого кольору. Бажано, щоб між часом збору і початком варіння пройшло якомога менше часу.
Приготувати кукурудзу можна і в пароварці. Корисних речовина збережеться більше, так як вони не підуть в відвар. В ідеалі готувати на пару потрібно молоду кукурудзу – вона вариться...
Якщо у вас є качани свіжої кукурудзи в листі, спробуйте приготувати їх в мікрохвильовці. Це швидко, простіше, ніж варіння, і дуже смачно. Кукурудзу бажано використовувати молоду: вона, звичайно,.
Варіння кукурудзи в мультиварці, за великим рахунком, нічим не відрізняється від варіння на плиті в каструлі, проте багато хто стверджує, що зернятка виходять соковитіше і смачніше за рахунок.
Найкраще доповнення до соковитої вареної кукурудзи – це сіль, яка вигідно відтіняє солодкість зерняток, і вершкове масло, яке підкреслить ніжний кукурудзяний смак.
Час варіння кукурудзи безпосередньо залежить від ступеня її зрілості. Кукурудзу світлу, молочної стиглості, свіжозірвану варимо не більше десяти-п’ятнадцяти хвилин.
Простий і зрозумілий спосіб варіння кукурудзи: промити сировину, помістити в каструлю з окропом і зварити до повної готовності. Щоб кукурудза була ще смачніше, подаємо її з сіллю. Впорається...