Пшоняна каша на молоці з гарбузом в горщику в духовці

Пшоняна каша на молоці з гарбузом в горщику в духовці

Коли готуєш пшоняну кашу в духовці, то вона завжди нагадує далекий смак дитинства, коли бабуся на сніданок подавала пшоняну кашу з гарбузом прямо з печі. Тому якщо вам хочеться приготувати на сніданок щось по-особливому домашнє і затишне, скористайтеся цим рецептом.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
1 год 30 хвДрук
  • Пшоняну крупу кілька разів промийте проточною водою.
  • Потім залийте пшоно окропом і залиште на 20 хвилин. Гарбуз помийте, зріжте шкірку, м’якоть наріжте невеликими кубиками.
  • З пшона злийте воду і розкладіть крупу по горщиках.
  • Також в горщики покладіть гарбуз, всипте цукор і сіль.
  • Влийте в горщики молоко, закрийте їх кришками і поставте в розігріту духовку.
  • Готуйте кашу при 130 градусах 30 хвилин. Потім дістаньте горщики з духовки, додайте вершкове масло і подавайте кашу на стіл.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь