Рецепт салату з капусти з зеленим горошком і огірком

Реально простий і швидкий в плані приготування салатик, який просто підкорить вас своїм смаком. Незважаючи на те, що в складі одні овочі, він виходить досить ситним – все завдяки горошку. Соковитий, ніжний, легкий – його можна зробити в якості перекусу або як доповнення до основної страви.

Щоб урізноманітнити смак салату, можна додати зелену цибулю або кріп – обидва варіанти зелені підходять сюди ідеально. При необхідності салатик можна злегка поперчити. Готується він буквально протягом 3-5 хвилин, тому сміливо вибирайте цей рецепт, коли у вас немає часу.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
25 хвДрук
  • Капусту наріжте невеликими смужками і викладіть в тарілку для салату.
  • Огірок обмийте, витріть, відріжте кінчики і поріжте на маленькі шматочки. Надішліть до капусти.
  • Туди ж викладіть консервований зелений горошок. Не забудьте попередньо злити рідину.
  • Посоліть і перемішайте.
  • Потім заправте салат майонезом і знову розмішайте.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь