Як не дивно, цей салат сподобається навіть тим, хто не їсть морську капусту в чистому вигляді. Інгредієнти підібрані просто приголомшливо – соковита цибуля, соковита солодка кукурудза і соковита солоненька капуста з найніжнішим курячим яйцем. Готується салат буквально за 5 хвилин, так половину продуктів навіть не потрібно нарізати або якось обробляти.
В якості заправки в рецепті використовується сметана. Так, салатик виходить не тільки смачним, але і корисним. При бажанні можна замінити її майонезом – він дасть більш яскравий смак. Капусту беріть мариновану.
Інгредієнти
Порції: –+
- Морська капуста 200 гр.
- Куряче яйце 1 шт.
- Цибуля червона ½ шт.
- Кукурудза консервована 2 ст. л.
- Сметана 15% 2 ст. л.
- Сіль 1 щіпка
Кроки
- У миску для салату покладіть мариновану морську капусту.
- Подрібніть червону цибулю і додайте її до капусти.
- Яйце очистіть і наріжте невеликими кубиками. Покладіть до капусти з цибулею.
- Туди ж відправте консервовану кукурудзу.
- Посоліть, додайте 2 столові ложки сметани. Гарненько все перемішайте.