Рецепт салату з маринованої морської капусти з яйцем і кукурудзою

салат з маринованої морської капусти з яйцем і кукурудзою

Як не дивно, цей салат сподобається навіть тим, хто не їсть морську капусту в чистому вигляді. Інгредієнти підібрані просто приголомшливо – соковита цибуля, соковита солодка кукурудза і соковита солоненька капуста з найніжнішим курячим яйцем. Готується салат буквально за 5 хвилин, так половину продуктів навіть не потрібно нарізати або якось обробляти.

В якості заправки в рецепті використовується сметана. Так, салатик виходить не тільки смачним, але і корисним. При бажанні можна замінити її майонезом – він дасть більш яскравий смак. Капусту беріть мариновану.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
30 хвДрук
  • У миску для салату покладіть мариновану морську капусту.
  • Подрібніть червону цибулю і додайте її до капусти.
  • Яйце очистіть і наріжте невеликими кубиками. Покладіть до капусти з цибулею.
  • Туди ж відправте консервовану кукурудзу.
  • Посоліть, додайте 2 столові ложки сметани. Гарненько все перемішайте.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь