Хочете здивувати своїх гостей? Приготуйте на святковий стіл салат з пекінською капустою Кролик. Салат ситний, смачний і оригінальний. На столі виглядає незвично і казково. До його приготування можна залучити діток. Таке заняття їм точно сподобається.
Інгредієнти
Порції: –+
- Свинина 300 гр.
- Капуста пекінська 400 гр.
- Куряче яйце 3 шт.
- Твердий сир 150 гр.
- Майонез столовий молочний 150 гр.
- Маслини для декору
- Зелень для декору
Кроки
- Яйця курячі відварюємо. Відокремлюємо білки від жовтків. Натираємо білки і жовтки на середній тертці. М’ясо відварюємо в підсоленій воді до м’якості. І розбираємо на волокна.
- З’єднуємо м’ясо з декількома столовими ложками майонезу. Солимо і перчимо до смаку. Викладаємо на плоске блюдо в формі майбутнього кролика.
- Другим шаром викладаємо подрібнені жовтки і поливаємо майонезом.
- Третім шаром йде натертий твердий сир і майонез.
- Після йде шар з яєчних білків і майонезна сіточка.
- Пекінську капусту дрібно нарізаємо і викладаємо на білок.
- Прикрашаємо салат. З пекінської капусти вирізаємо вушка, з маслин носик і очі. Зеленню прикрашаємо по колу.