Це дуже класний варіант приготування весняного салату. Кисло-солодке яблучко дуже добре поєднується зі свіжістю огірка і легкою гірчинкою редиски. А зелень додає свою родзинку і завершальний штрих.
До того ж салат дуже корисний, адже в якості заправки ми беремо сметану, а не майонез. Але ви можете за бажанням придумати будь-який інший соус, додавши, наприклад, сік лимона або соєвий соус.
Інгредієнти
- Редиска 200 гр.
- Зелень 30 гр.
- Огірок 2 шт.
- Яблуко 1 шт.
- Сметана 15% 2 ст. л.
- Олія оливкова 1 ст. л.
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
Кроки
- Всі складові салату, які можна помити – помийте і витріть.
- Огірочок і яблуко очистіть від шкірки. Огірок наріжте тонкими кільцями, а яблуко – соломкою.
- У редиски видаліть хвостики і листя і наріжте її так само, як огірок.
- Зелень дрібно-дрібно наріжте.
- З’єднайте всі продукти в салатник і додайте 2 столові ложки сметани.
- Потім трохи посоліть, поперчіть і влийте ложку оливкової олії. Гарненько все перемішайте.
Як бачите, цей салатик готувати дуже легко. Смачні, соковиті, по-справжньому весняні варіанти салату не тільки зарядять вас вітамінами, але і подарують приголомшливі смакові відчуття.