Рис з яйцем та соєвим соусом

Рис із яйцем та соєвим соусом – страва, яка припаде до душі поціновувачам простої їжі та всім, хто любить гострі закуски. Яскравий смак страви підкорить усіх гурманів. Страва виглядає привабливо, а процес приготування займає близько півгодини. Оригінальна закуска добре насичує і видає непередавані запахи.

Інгредієнти
Порції: +3
Кроки
45 хвДрук
  • Складаємо інгредієнти та вперед готувати!
  • Промитий рис відварюємо за інструкцією, не даючи перетворитися на кашу. Використовуємо зерна будь-якого сорту – довгозерний або круглозерний. Підходить і бурий, і басмати.
  • Очистивши часникові часточки та цибулину від лушпиння, нарізаємо дрібніше або так, як подобається. Кількість можна збільшити, а часник замінити на суху спецію.
  • З’єднуємо натуральний соус із бобів сої, без цукру у складі, та розбиті яйця.
  • Розбовтуємо продукти до однорідності вилочкою або за допомогою віночка.
  • Сковороду з олією або сотейник розжарюємо. Пасеруємо овочеву нарізку. Заливаємо яєчною субстанцією. Подрібнюємо перець чилі та присмачуємо інгредієнти. Або використовуємо суху гостру спецію у пластівцях. Добре вимішуємо.
  • Висипаємо зварений рис і посипаємо перцем свіжомеленим. Легкими рухами, що струшують, об’єднуємо складові.
  • Злегка помішуючи, підсмажуємо. Пробуємо та балансуємо смак. На завершення поливаємо соком лимона або рисовим оцтом та розмішуємо. Для любителів гострого кладемо більше пекучого перцю, а краще подаємо спецію до страви окремо і кожен сам визначить необхідну кількість.
  • Сервіруємо на спільній тарілці, виклавши гіркою, і декоруємо пір’ям цибулі, порізаною по діагоналі. На свій розсуд посипаємо смаженим кунжутом.

Рис чудово поєднується з рибним стейком, запеченим на сковороді гриль.

Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь