Приготуємо просте і швидке блюдо з простих продуктів: рисової крупи і ароматного стиглого гарбуза. Каші, зварені на молоці, відрізняються своєю ніжністю і виразним вершковим післясмаком, що робить їх в мільйон разів смачніше тих, що варяться на основі води.
Інгредієнти
Порції: –+
- Рис білий 4 ст. л.
- Вода 400 мл.
- Молоко коров’яче 200 мл.
- Гарбуз 300 гр.
- Мед квітковий 2 ст. л.
Кроки
- Готуємо продукти: відрізаємо шматочок гарбуза, відповідного нам по вазі і відміряємо необхідну кількість рідких компонентів і рисової крупи.
- Крупу відварюємо в каструлі з молоком і водою близько 15 хвилин на повільному вогні під кришкою.
- З оранжевого овоча знімаємо щільну шкірку, витягаємо частину з насінням і нарізаємо дрібними кубиками.
- У каструлю додаємо гарбузові кубики – перемішуємо з рисом і варимо до м’якості.
- У готову кашу додаємо кілька ложок рідкого меду для солодкості.
Корисне і просте блюдо готове. Приємного апетиту!