Салат Цезар без курки

Всі ми звикли, що салат Цезар чудово поєднує у собі свіжі овочі, знаменитий соус, хрусткі грінки та куряче філе. Сьогодні ми приготуємо салат «Цезар» без курки, а точніше, ми замінимо її креветками. Смак салату трохи зміниться, безсумнівно, на краще. Давайте спробуєм!

Що ж потрібне для приготування салату Цезар без курки

Інгредієнти
Порції: +2
Кроки
25 хвДрук
  • У киплячу підсолену воду кладемо яйце, відварюємо хвилину і дістаємо.
  • Розбиваємо яйце в миску, додаємо гірчицю, лимонний сік і добре збиваємо за допомогою занурювального блендера.
  • Далі, не перестаючи збивати, тонким цівком вводимо оливкову та рослинну олію, потім додаємо подрібнені анчоуси. Все добре збиваємо до однорідності.
  • Потім додаємо бальзамічний оцет, сіль та перець. Соус готовий!
  • Листя салату промиваємо під водою та обсушуємо на рушник. Потім рвемо руками на невеликі шматки.
  • Викладаємо листя салату в салатник і змішуємо їх із соусом, все добре перемішуємо.
  • Помідори чері промиваємо, обсушуємо та нарізаємо половинками. Викладаємо помідори поверх салатного листя.
  • Пармезан нарізаємо тонкими слайсами або натираємо на дрібній тертці. Викладаємо сир у салатник.
  • Креветки заздалегідь необхідно розморозити і дати стекти зайвій волозі. Потім креветки збризкуємо оливковою олією та лимонним соком.
  • Викладаємо креветки на розігріту сковороду та обсмажуємо з кожного боку по 2-3 хвилини. Викладаємо креветки у салатник.
  • Батон нарізаємо невеликими кубиками, викладаємо на розігріту сковороду, додаємо трохи оливкової олії та обсмажуємо до рум’яної скоринки.
  • Додаємо грінки безпосередньо перед подачею салату, щоб вони були хрусткі.

Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь