Салат з черемші з яйцем і огірком

Салат з черемші з яйцем і огірком буде у вас найпершим весняним салатом, а цей варіант найбільш популярний за свій особливий смак, корисність і простоту приготування. Він відмінно підходить до м’ясних страв і картоплі. Для салату важливо вибрати черемшу без стрілок і квіток.

Інгредієнти
Порції: +2
Кроки
15 хвДрук
  • Для салату виберіть молоді рослини черемші з зеленими і не повністю розгорнутим листям.
  • Черемшу на друшляку промийте під холодною проточною водою і зайву вологу струсіть.
  • Жорсткі черешки видаліть, і для салату залиште зелене листя.
  • Підготовлені листя черемші наріжте середніми шматочками.
  • Пір’я зеленої цибулі промийте і дрібно наріжте.
  • Зварені круто і охолоджені яйця очистіть від шкаралупи.
  • Ножем яйця наріжте середніми кубиками.
  • Свіжі огірки промийте і наріжте кубиками такого ж розміру, як і яйця.
  • Нарізку всіх інгредієнтів перекладіть в глибоку салатницю.
  • На свій смак салат посипте сіллю з чорним перцем і додайте заправку: майонез, сметану або просто рослинну олію.
  • Ложкою салат акуратно перемішайте і зніміть пробу.

Приготований салат з черемші з яйцем і огірком відразу подайте до столу, щоб огірки не встигли дати свій сік. Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь