Салат з червоною ікрою, кальмарами, креветками, крабовими паличками і яйцями

Повітряний соковитий салат з червоною ікрою, оформлений у вигляді коктейлю. Салат легкий і поживний, в якості святкової закуски – ідеально!

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
60 хвДрук
  • Ріпчасту цибулю нарізаємо тонкими півкільцями. Готуємо маринад: змішуємо в невеликому посуді воду з оцтом, сіллю і цукром, за вказаними пропорціями. Приготованим маринадом заливаємо нарізану цибулю і залишаємо маринуватися на десять-п’ятнадцять хвилин.
  • Кальмарів очищаємо від верхньої темної і прозорої плівок, кладемо в киплячу воду, варимо не більше двох хвилин. Дістаємо, даємо охолонути. Нарізаємо соломкою.
  • Крабові палички ріжемо невеликими шматочками.
  • Креветки варимо в підсоленій воді дві хвилини, очищаємо. У салатницю викладаємо кальмарів, крабові палички, креветки, віджату від маринаду цибулю.
  • Варені білки яєць ріжемо соломкою. Твердий сир натираємо на крупній тертці. Відправляємо білки і сир в салатницю.
  • Заправляємо майонезом, акуратно перемішуємо салат.
  • Салат розкладаємо в креманки або келихи, поверхню прикрашаємо червоною ікрою, листочками петрушки і скибочками сьомги, згорнутими у вигляді трояндочки.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь