Салат з фунчозою та корейською морквою – це оригінальне кулінарне рішення для вашого святкового чи домашнього столу. Порадуйте себе та близьких апетитним та яскравою за смаком закускою. Для приготування салату використовуйте перевірений покроковий рецепт нашої добірки.
Інгредієнти
Порції: –+
- Морква по-корейськи 100 гр.
- Фунчоза сира 50 гр.
- Огірок 120 гр.
- Лимон 25 гр.
- Сіль 1 щіпка
- Рослинна олія 1 ст. л.
Кроки
- Підготуємо усі необхідні продукти зі списку.
- Фунчозу перекладаємо в глибоку тарілку і заливаємо окропом. Накриваємо тарілку з кришкою і залишаємо на 5 хвилин.
- Фунчозу відкидаємо на друшляк і даємо повністю стекти всій воді.
- Підготовлену фунчозу викладаємо у глибокий салатник.
- Доповнюємо інгредієнт корейською морквою. Якщо смужки моркви дуже довгі, їх можна поділити на частини, але це не обов’язково.
- Промиваємо свіжий огірок і натираємо на тертці для корейської моркви. Викладаємо овоч у загальну миску.
- Поливаємо продукти лимонним соком та олією. Солимо за смаком і добре перемішуємо.
Салат з фунчозою та корейською морквою готовий. Подавайте закуску до столу!