Салат з хрусткими баклажанами

Салат з хрусткими баклажанами – оригінальна закуска з прекрасним ароматом. Від одного тільки запаху хочеться спробувати кулінарний шедевр. Приготування не забере багато часу, а гості будуть приємно здивовані. Прості інгредієнти за лічені хвилини перетворюються в дивовижне частування.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
40 хвДрук
  • Перевіряємо наявність продуктів для апетитного салату. Вибираємо молоді і стиглі плоди.
  • Готуємо “синенькі”. Обполіскуємо під краном, обрізаємо кінці. Ріжемо на досить великі четвертинки. Для впевненості в тому, що баклажани не гірчать, посипаємо їх сіллю і залишаємо. Коли виділиться волога, обполіскуємо і витираємо серветками.
  • У пакет насипаємо крохмаль (кукурудзяний або картопляний), викладаємо підготовлені овочі. Закручуємо і струшуємо, щоб запанірувати баклажани.
  • У високу каструлю наливаємо рослинну олію і доводимо до кипіння. По черзі смажимо баклажани, а потім видаляємо зайву олію, викладаючи на паперові рушники.
  • Стиглі помідори обполіскуємо, витираємо рушником, видаляємо плодоніжки і ріжемо часточками. Перекладаємо в салатник.
  • Додаємо хрусткі баклажани.
  • Подрібнюємо попередньо вимиту петрушку і перекладаємо до решти інгредієнтів.
  • Окремо змішуємо соєвий соус, чорний перець і рубаний часник.
  • Заливаємо компоненти заправкою і розмішуємо так, щоб не пошкодити інгредієнти.

Подаємо відразу ж після приготування, щоб баклажани залишалися хрусткими. Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь