Салат з кабачків на зиму без оцту

Салат з кабачків на зиму без оцту – одна з найпопулярніших заготовок. Цей рецепт підійде тим, хто не приймає використання оцту в консервації. Салат з кабачків виходить по-справжньому смачним та апетитним! Таку закуску зможуть оцінити не лише близькі, а й гості, адже доповнити святковий стіл салатом із кабачків можна і потрібно!

Як приготувати салат із кабачків на зиму без оцту

Інгредієнти
Порції: +12
На порцію
Калорії: 113 ккал
Білки: 0.7 г
Жири: 7.9 г
Вуглеводи: 10.2 г
Кроки
1 год 15 хвДрук
  • Помідори промиваємо, нарізаємо на кілька частин і подрібнюємо блендером. Отриману томатну масу переливаємо у каструлю.
  • Ставимо каструлю на вогонь, після закипання проварюємо томатну масу приблизно 10-15 хвилин. У процесі варіння знімаємо пінку, що з’являється.
  • Кабачки промиваємо, знімаємо шкірку і нарізаємо дрібними кубиками.
  • Через годину в киплячу томатну масу вливаємо олію.
  • Додаємо цукровий пісок, сіль, суміш перців та червоний мелений перець. Все перемішуємо.
  • Потім викладаємо в каструлю нарізані кабачки, перемішуємо все і тушкуємо протягом 15-20 хвилин після закипання.
  • За цей час необхідно промити та нарізати болгарський перець.
  • Додаємо в салат, що готується, подрібнений перець, розмішуємо і тушкуємо ще 15 хвилин.
  • За пару хвилин до готовності додаємо в салат лимонну кислоту.
  • Попередньо стерилізуємо банки.
  • Готовий салат необхідно розлити банками і закрити їх кришками.

Дуже смачний та апетитний салат із кабачків на зиму, приготований без використання оцту, готовий!

Приємного вам апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь