Салат з капустою і бужениною я називаю чоловічим. Все тому що він настільки простий, що впоратися з ним може навіть людина без досвіду в кулінарії. До того ж готувати його від сили 10 хвилин. Зате якою смачною виходить ця закуска!
Для приготування салату з капустою і бужениною вибирайте сметану пожирніше, щоб соус вийшов нерідким. Капусту краще брати молоду і м’яку. А ось від буженини в основному буде залежати смак страви. Любите попикантніше? Вибирайте відповідну буженину. До речі, домашня в рази смачніше!
Інгредієнти
Порції: –+
- Капуста білокачанна 400 гр.
- Сметана 40% 3 ст. л.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Мариновані корнішони 3 шт.
- Сіль за смаком
- Буженина 200 гр.
- Зелень 1 пуч.
- Цибуля червона ½ шт.
- Олія соняшникова за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
Кроки
- Наріжте цибулю середніми пір’їнками і обсмажте на сковороді в рослинній олії.
- Наріжте капусту, наріжте буженину кубиками або соломкою, а червону цибулю — пір’їнками, з’єднайте інгредієнти.
- Тепер приготуємо соус. Порубати корнішони дрібними кубиками, змішайте їх з нарізаною зеленню. Посоліть і поперчіть інгредієнти, заправте їх сметаною і перемішайте
- Заправте салат соусом і рослинною олією, перемішайте.
Якщо у вас вдома є газовий пальник, обпаліть ріпчасту цибулю перед тим, як додавати його в капустяний салат. Тоді овоч вийде хрустким, з димком і скоринкою.