Салат з капустою і бужениною

Салат з капустою і бужениною
Час приготування: 15 хв

Салат з капустою і бужениною я називаю чоловічим. Все тому що він настільки простий, що впоратися з ним може навіть людина без досвіду в кулінарії. До того ж готувати його від сили 10 хвилин. Зате якою смачною виходить ця закуска!

Для приготування салату з капустою і бужениною вибирайте сметану пожирніше, щоб соус вийшов нерідким. Капусту краще брати молоду і м’яку. А ось від буженини в основному буде залежати смак страви. Любите попикантніше? Вибирайте відповідну буженину. До речі, домашня в рази смачніше!

Інгредієнти
Порції: +5
Кроки
15 хвДрук
  • Наріжте цибулю середніми пір’їнками і обсмажте на сковороді в рослинній олії.
  • Наріжте капусту, наріжте буженину кубиками або соломкою, а червону цибулю — пір’їнками, з’єднайте інгредієнти.
  • Тепер приготуємо соус. Порубати корнішони дрібними кубиками, змішайте їх з нарізаною зеленню. Посоліть і поперчіть інгредієнти, заправте їх сметаною і перемішайте
  • Заправте салат соусом і рослинною олією, перемішайте.

Якщо у вас вдома є газовий пальник, обпаліть ріпчасту цибулю перед тим, як додавати його в капустяний салат. Тоді овоч вийде хрустким, з димком і скоринкою.

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь