Ціла стопка консервів в жерстяних баночках зберігається у мене на кухонній полиці. Там ви знайдете і зелений горошок, і кукурудзу, і шпроти в томаті. З таким запасом продуктів Я завжди готова до гостей. Та й рідних побалувати можу посеред тижня. Ви навіть не уявляєте, як салат з кількою в томатному соусі може підняти настрій.
У нас в квартирі салат з кількою в томатному соусі називають бюджетним. Звичайно, адже на нього неможливо витратити більше, ніж на олів’є або крабовий. А за смаком це блюдо нічим не поступається класичним салатам. Рекомендую випробувати рецепт сьогодні ж!
- Кілька 250 гр.
- Куряче яйце 4 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Горошок зелений консервований 400 гр.
- Морква 1 шт.
- Майонез столовий молочний 3 ст. л.
- Яйця зваріть круто. Остудіть їх і очистіть від шкаралупи. Цибулю очистіть, наріжте дрібними кубиками. Моркву натріть на крупній тертці. На сковороді розігрійте олію.
- Обсмажте овочі в олії до м’якості. Готуйте моркву з цибулею на маленькому вогні, постійно помішуючи. Через хвилин 10 посоліть вміст сковороди. Вимкніть вогонь.
- Яйця наріжте дрібними кубиками. Починаємо збирати салат. Першим шаром викладіть на плоску тарілку кільку в томатному соусі. Розімніть її виделкою. Далі — остигнулвшу овочеву заправка.
- На заправку викладіть яйця. Їх промажте майонезом. Посипте яйця зеленим горошком. Салат готовий. Сховайте його хвилин на 20 в холодильник, щоб блюдо просочилося.
Салат з кількою в томатному соусі — блюдо абсолютно буденне, але дуже смачне. Підкуповує в ньому і те, що його склад досить дешевий. На святковий стіл таку закуску я не ставлю, але рази 2 в тиждень сім’ю нею балую. Всі в захваті. Сподобався рецепт? Діліться думкою!