Смачний, соковитий і в міру пікантний салат виходить з додаванням корейської моркви. Такий яскравий продукт прекрасно доповнюють гриби і куряче філе. Використовуйте цікаву кулінарну ідею.
Інгредієнти
Порції: –+
- Куряче філе 500 гр.
- Печериці консервовані 300 гр.
- Морква по-корейськи 300 гр.
- Часник 2 зуб.
- Майонез столовий молочний 1 ст. л.
Кроки
- Промиваємо куряче філе і відварюємо його до повної готовності.
- Охолоджуємо продукт і дрібно нарізаємо його.
- Підготуємо моркву по-корейськи. Якщо інгредієнт занадто довгий, можна його розрізати.
- Викладаємо моркву, курку і мариновані гриби в загальну миску.
- Доповнюємо продукти продавленими зубчиками очищеного часнику.
- Заправляємо частування майонезом і акуратно перемішуємо.
Яскравий і насичений салат з куркою, грибами і корейською морквою готовий. Можна пробувати!