Салат з куркою, печерицями та корейською морквою

Салат з куркою, печерицями та корейською морквою

Смачний, соковитий і в міру пікантний салат виходить з додаванням корейської моркви. Такий яскравий продукт прекрасно доповнюють гриби і куряче філе. Використовуйте цікаву кулінарну ідею.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
1 год 10 хвДрук
  • Промиваємо куряче філе і відварюємо його до повної готовності.
  • Охолоджуємо продукт і дрібно нарізаємо його.
  • Підготуємо моркву по-корейськи. Якщо інгредієнт занадто довгий, можна його розрізати.
  • Викладаємо моркву, курку і мариновані гриби в загальну миску.
  • Доповнюємо продукти продавленими зубчиками очищеного часнику.
  • Заправляємо частування майонезом і акуратно перемішуємо.

Яскравий і насичений салат з куркою, грибами і корейською морквою готовий. Можна пробувати!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь