Салат з курячою печінкою та яблуками

Печінка – корисний вид субпродукту, багатий на залізо. З печінки зазвичай готують основні страви, закуски та паштети. Я рекомендую вам приготувати теплий салат із курячою печінкою та яблуками. Цікаве поєднання продуктів не залишить вас байдужими.

Інгредієнти
Порції: +1
На порцію
Калорії: 161 ккал
Білки: 8.9 г
Жири: 11.1 г
Вуглеводи: 6.1 г
Кроки
20 хвДрук
  • Почнемо готувати салат із печінкою та яблуками. Поставте невелику каструлю із водою на вогонь. Доведіть до кипіння. Яблука добре помийте, наріжте на 4-6 частин залежно від розміру яблук, видаливши з них серцевину. У киплячу воду викладіть часточки яблук, додайте спеції до смаку (гвоздика, запашний перець).
  • Добре розігрійте сковороду, налийте невелику кількість олії, викладіть попередньо промиту та просушену курячу печінку та обсмажте на невеликому вогні з двох боків. Посоліть і поперчіть готову печінку.
  • Приготуйте заправку салату. Прямо в салатнику з’єднайте оливкову олію, лимонний сік, мед та гірчицю. Все добре перемішайте. Додайте сіль та перець за смаком. Розмішайте заправлення.
  • Приготовлені яблука злийте за допомогою сита і відправте салатник із заправкою.
  • Готову печінку відправте до яблук і ретельно перемішайте.
  • Наявну зелень промийте і просушіть. Салат викладете на тарілку, прикрасьте свіжою зеленню та бринзою. Бринзу можна замінити сиром та сиром фета.

Сервірований салат подавайте до столу теплому вигляді.

Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь