Салат із печінкою тріски та рисом стане прикрасою святкового столу. Крім того, страва відома і своїми корисними властивостями: тріска відома своїм сприятливим впливом на зір та імунітет людини.
Як приготувати салат з печінкою тріски і рисом
Інгредієнти
Порції: –+
- Печінка тріски 300 гр.
- Рис білий 200 гр.
- Цибуля ріпчаста 150 гр.
- Куряче яйце 3 шт.
- Майонез столовий молочний за смаком
- Сіль за смаком
На порцію
Калорії: 272 ккал
Білки: 7.4 г
Жири: 18.7 г
Вуглеводи: 19.1 г
Кроки
- Цибулю очищаємо, дрібно ріжемо.
- Заливаємо цибулю окропом, через 10 хвилин зливаємо воду, промиваємо цибулю в холодну воду.
- Яйця варимо круто, очищаємо та натираємо на великій тертці.
- В окрему ємність викладаємо печінку тріски, розминаємо її вилкою.
- Рис відварюємо до готовності, остуджуємо. До печінки тріски додаємо охололий рис, яйця та цибулю. При необхідності досолюємо.
- Заправляємо салат майонезом до смаку.
Перекладаємо салат із печінкою тріски та рисом у салатник. Все готово! Частуємо гостей!