Салат з пекінською капустою, кукурудзою, огірком і яйцем

Салат на основі пекінкі з відмінним поєднанням кукурудзи, огірка і яєць – смачне і просте блюдо з категорії на швидку руку, та й до того ж низькокалорійне, що в наш час досить затребуване. Доповнимо салат ароматним сиром і заправимо замість традиційного майонезу сметаною.

Інгредієнти
Порції: +3
Кроки
20 хвДрук
  • Пекінська капуста з розрахунком на кількість потрібних порцій промивається, обсушується серветкою і шаткується тонкою соломкою. Потім нарізка перекладається в салатницю.
  • Свіжий огірок також промивається, обсушується серветкою, шаткується тонкими брусочками і перекладається до капустяної нарізки.
  • Відварені круто яйця очищаються від шкаралупи і подрібнюються гострим ножем або за допомогою великої терки. Потім перекладаються в салатницю.
  • Шматочок твердого сиру натирається на крупній тертці, щоб вийшли тонкі довгі скибочки. Потім сир перекладається в салатницю. До цих інгредієнтів насипається потрібну кількість консервованої кукурудзи.
  • Салат за особистим смаком посипається сіллю і трохи перемішується. Потім до нього кладеться сметана і салат перемішується більш ретельно.

Приготований салат розкладається по порційних салатниць і подається до столу. Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь