Цей салат порадує збалансованим смаком всіх інгредієнтів. Для гостроти додається чорний перець і часник, але при бажанні їх можна виключити.
Інгредієнти
Порції: –+
- Яловиче серце 200 гр.
- Огірок 1 шт.
- Голландський сир 120 гр.
- Куряче яйце 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Майонез столовий молочний 30 гр.
- Часник 1 зубчик
- Перець чорний мелений за смаком
- Сіль за смаком
- Зелень 1 пучок
Кроки
- Яловиче серце перед приготуванням бажано замочити в холодній воді на пару годин. Потім ретельно промити.
- Серце залити окропом і відправити варитися. На це знадобиться близько двох годин. Солити не треба, найголовніше – знімати пінку. Готове серце нарубати соломкою.
- Зняти з ріпчастої цибулі верхній шар і промити. Порізати соломкою.
- Відварити яйце до крутого стану, почистити і нарубати смужками.
- Огірок вимити і теж порізати соломкою.
- Всі компоненти відправити в глибоку миску і додати трохи майонезу. Ввести в блюдо часник, пропущений крізь прес. Посолити і поперчити, добре перемішати.
- Викласти салат на тарілку для подачі і посипати тертим сиром. Зверху прикрасити четвертинкою відвареного яйця або зеленню.
Замість серця можна взяти інше м’ясо.