Салат з яловичим язиком, грибами та болгарським перцем

Язик – дієтичний делікатес, з якого готують різні цікаві та незвичайні закуски. Рекомендую приготувати салат з язиком, грибами та болгарським перцем. Процес приготування язика є досить тривалим, тому раджу зварити язик заздалегідь.

Інгредієнти
Порції: +2
Кроки
2 год 10 хвДрук
  • Приступимо до готування салату з язиком, грибами та болгарським перцем. Яловячий або свинячий язик добре промийте під проточною водою. Перекладіть у каструлю і залийте холодною водою. Доведіть до кипіння. Зменшіть вогонь і варіть язик близько двох годин. Готовий язик перекладіть у холодну воду, остудіть та очистіть. Очищений язик наріжте тонкими скибочками.
  • Помідор помийте, обдайте окропом, зніміть шкірку і наріжте часточками.
  • Печериці очистіть, поріжте тонкими скибочками. Добре розігрійте сковороду, налийте невелику кількість олії та обсмажте нарізані печериці до золотистого кольору.
  • Салат добре промийте під водою, обсушіть і порвіть на невеликі шматочки руками. Огірок та перець ретельно вимийте. Огірок наріжте тонкими скибочками. Болгарський перець очистіть від серцевини та насіння, наріжте тонкими скибочками чи соломкою.
  • У невеликій піалі з’єднайте всі інгредієнти для заправки. Ретельно перемішайте.
  • Смажені печериці, нарізані огірки та болгарський перець, а також салатне листя перемішайте зі столовою ложкою заправки, викладіть на середину посуду, в якому подаватимете салат.
  • По колу викладіть часточки помідора, обгорнутого тонкими шматочками язика, і зверху полийте заправкою, що залишилася.

Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь