Відварений яловичий язик вважається дієтичною стравою. А у салаті, у поєднанні зі свіжими овочами, ще й дуже корисним. Такий салат можна комбінувати з різними соусами та приправами на ваш смак.
Інгредієнти
Порції: –+
- Олія оливкова 60 мл.
- Лимон 1 шт.
- Яловичий язик 1 шт.
- Огірок 2 шт.
- Авокадо 1 шт.
- Базилік свіжий за смаком
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
Кроки
- Як почати готувати салат з язиком і авокадо? Увімкніть плиту і поставте яловичий язик варитися, це займе близько 2 годин. Готовий язик остудіть і наріжте брусками.
- Огірки та авокадо промийте. Огірки наріжте невеликими прямокутниками. З авокадо видаліть кісточку, зніміть шкірку та наріжте м’якоть.
- Лимон промийте, розріжте на дві частини, руками видавіть сік із половинок. Змішайте оливкову олію та дві столові ложки лимонного соку, додайте спеції та рубаний базилік. Заправте цим соусом салат, перемішайте та спробуйте на сіль, якщо потрібно посолити. Такий салат підійде навіть для шанувальників правильного харчування та тих, хто сидить на дієті.
Смачного!