Для різноманітності можна приготувати на вечерю дуже смачний і ситний салат з язиком та маринованими грибами. Головний інгредієнт салату, язик – делікатесний продукт, який легко засвоюється організмом.
Інгредієнти
Порції: –+
- Майонез столовий молочний 80 гр.
- Яловичий язик 400 гр.
- Картопля 4 шт.
- Гриби мариновані 300 гр.
- Огірок 3 шт.
- Перець болгарський 1 шт.
- Цибуля зелена 2 пучки
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
Кроки
- Готувати салат з язиком та маринованими грибами просто! Язик відваріть у підсоленій воді з лавровим листом. Залежно від ваги продукту, у вас може піти близько двох годин. Після цього, зануріть його в крижану воду, так легше буде зняти з нього шкірку. Наріжте язик невеликими шматочками.
- Картоплю відваріть у мундирах, остудіть, очистіть її і наріжте.
- Болгарський перець промийте, очистіть начинку від перегородок і насіння, м’якоть наріжте смужками.
- Огірки промийте, наріжте соломкою.
- Мариновані гриби наріжте за потреби. Зелену цибулю дрібно порубайте ножем.
- Змішайте всі інгредієнти у мисці, заправте майонезом, прикрасьте свіжою зеленню та подавайте на стіл.
Смачного!