Салат з яловичим язиком та маринованими грибами

Для різноманітності можна приготувати на вечерю дуже смачний і ситний салат з язиком та маринованими грибами. Головний інгредієнт салату, язик – делікатесний продукт, який легко засвоюється організмом.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
3 год 0 хвДрук
  • Готувати салат з язиком та маринованими грибами просто! Язик відваріть у підсоленій воді з лавровим листом. Залежно від ваги продукту, у вас може піти близько двох годин. Після цього, зануріть його в крижану воду, так легше буде зняти з нього шкірку. Наріжте язик невеликими шматочками.
  • Картоплю відваріть у мундирах, остудіть, очистіть її і наріжте.
  • Болгарський перець промийте, очистіть начинку від перегородок і насіння, м’якоть наріжте смужками.
  • Огірки промийте, наріжте соломкою.
  • Мариновані гриби наріжте за потреби. Зелену цибулю дрібно порубайте ножем.
  • Змішайте всі інгредієнти у мисці, заправте майонезом, прикрасьте свіжою зеленню та подавайте на стіл.

Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 2 оцінки, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь