Для початку, на сковороді обсмажуються яєчні млинці, а потім окремо – ріпчасту цибулю. Далі все відправляється в салатницю разом з маринованими печерицями, заправляється майонезом і перемішується. Виходить ситний і апетитний салат з насиченим смаком.
Інгредієнти
Порції: –+
- Куряче яйце 5 шт.
- Печериці консервовані 200 гр.
- Цибуля ріпчаста 200 гр.
- Сіль за смаком
- Майонез столовий молочний за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Рослинна олія для смаження
Кроки
- У відповідну ємність розбиваємо яйця і добре їх збиваємо. Далі розігріваємо на сковороді трохи рослинної олії і обсмажуємо на ньому тонкі яєчні млинці з двох сторін.
- Далі складаємо їх в стопку і нарізаємо тонкою соломкою.
- Ріпчасту цибулю очищаємо і також нарізаємо соломкою. Потім обсмажуємо її на рослинній олії до золотистого кольору.
- Мариновані печериці нарізаємо невеликими шматочками.
- У відповідну ємність відправляємо нарізані яєчні млинці, гриби і обсмажену цибулю. Потім додаємо сіль з чорним меленим перцем за смаком, заправляємо майонезом і добре перемішуємо.
Перекладаємо готовий салат в салатницю, при бажанні прикрашаємо зеленню і подаємо до столу в якості ситної закуски. Приємного апетиту!
Интересный салатик, спасибо, такого в нашем меню ещё не было)